50597795

Online synlighed for din restaurant på Google

En restaurant giver kunden en oplevelse.
Dine kunder søger efter din restaurant lokalt og online.

Du skal sikrer at din restaurant bliver synlig, og gør det nemmere for kunderne at finde dig.

Det er gratis at få dine virksomhedsoplysninger på Google. Du skal bruge Googles værktøj som hedder Google My Business.

Det du særligt bør bruge på Google My Business er:

  • Din adresse skal være korrekt. Når dine kunder søger efter en restaurant på Google, bliver de vist de nærmeste i forhold til hvor de befinder sig. Dine virksomhedsoplysninger vises, og det er nemt for kunden at blive guidet til din restaurant. Det er også nemt for kunden at ringe og bestille bord, hvis i tilbyder det.
  • Åbningstider. Fortæl dine kunder om hvornår de kan besøge restauranten. Husk at holde jeres særlige åbningstider opdateret (i forhold til ferie eller helligdage).
  • Billeder siger mere end ord. Vis kunderne hvordan din restaurant og de anretninger du laver ser ud, samt kunden kan hurtigt danne sig et indtryk af restaurantens atmosfære og udsigt.
  • Anmeldelser, brug anmeldelser/anbefaling til at få gode kundeoplevelser. Når kunder søger, kigger de også efter hvad andre kunder har oplevet, derfor hjælper det hvis du fremstår med stjerner på Google når man søger, samt det kan skille dig ud fra dine konkurrenter. (eventuelt få lavet en QR kode der gør det nemt for kunderne at anmelde din restaurant).
  • Kategorier, sørg for at dine virksomheds kategorier er så præcise som muligt, når kunder søger efter noget specifikt, bliver de vist det mest aktuelle. Hvis det er Italiensk, Fransk eller Græsk mad i serverer, brug da også det i kategorien, såsom Italiensk restaurant eller Fransk restaurant. Det er vigtigt at have det på plads, det gøre søgningen mere specifik.

Ud over det skal du sikre dig at dine virksomhedsoplysninger er korrekte, såsom telefonnummer og website.

Du kan starte selv med at bekræfte din virksomhed ved at følge denne vejledning. Hvis du gerne vil have hjælp til at bekræfte din virksomhed på Google My Business.
Kontakt mig på info@snwebdesign.dk, og jeg hjælper dig med det.

0

Skriv en kommentar