50597795

Online synlighed på smartphone

Hvorfor virksomheder bør bruge Google My Business

Når du virkelig ønsker at nå dine kunder, skal du være hvor de søger.

75% af online søgninger foregår via Google, og 1 ud af 5 af disse søgninger er efter en virksomhed eller et sted. 

Google My Business er tjenesten, der giver dig mulighed for at styre og optimere informationerne om virksomheden på Google.

75% af online søgninger foregår via Google, og 1 ud af 5 af disse søgninger er efter en virksomhed eller et sted.
Google My Business er tjenesten, der giver dig mulighed for at styre og optimere informationerne om virksomheden på Google.Ejere af små virksomheder ved, at online markedsføring er vigtig. Hvis du ikke har din virksomhed noteret på Google My Business, skal du sætte dette øverst på din “to do” liste med det samme. Det er en af de bedste ting, du kan gøre for at udvide din kundebase.


Hvad er Google My Business?

Google My Business er en gratis tjeneste fra Google, designet til at gøre livet lettere for lokale virksomheder, at blive fundet på Google.

Det giver dine kunder den vigtige information på det rigtige tidspunkt, hvad enten det er kørselsvejledning, åbningstider eller telefonnummeret de har brug for.

Det er derfor vigtigt at få bekræftet, opdatere og optimere din Google My Business side.


Fordelene ved Google My Business.

Det er de nye “Gule sider”. Borte er de dage, hvor folk griber fat i en telefonbog, hvis de har brug for en bestemt tjeneste. Kunderne tager fat i telefonen og søger online. De bruge tiden online for at finde informationerne de har brug for. Google My Business fungerer som de “Gule sider” i dag, især for lokale virksomheder. Selv hvis du ikke har en hjemmeside, kan kunderne søge efter din kategori (f eks. vvs, tømrer, frisør, bager, frisør, butik, tandlæge) og se en liste over lokale virksomheder på dette område.


Du bliver nemmere at finde.

Når din virksomhed er opført på Google Maps, er din nøjagtige adresse nem for kunderne at finde. De behøver ikke at vade gennem “kontakt os” i en hjemmeside eller via din Facebook-profil for at finde ud af, hvor du er. hvis kunderne søger bruger deres mobile enhed, placeringstjeneste sådan at det er nemt via Google Maps at blive navigeret via turn-by-turn navigation til din dør. Det er gratis reklame. Hvad er det eneste bedre en reklame for en lille virksomhed? Gratis reklame!

Og det er, hvad du får med Google My Business. Selv hvis din lille virksomhed har et budget for reklamer, er det sandsynligt ikke stort. Udnyt alt, hvad du kan, og reklamer for kunderne i dit område gratis.


Få kundeanmeldelser.

Hvis du har tilfredse kunder, bed dem om at dele deres erfaring, oplevelse og bedøm dine tjenester på Google My Business. Det synes simpelt, men en bedre rating kan virkelig tiltrække flere kunder.


Konklusion.

4 ud af 5 forbrugere foretager lokale søgninger på søgemaskiner til at forsøge at finde den rigtige virksomhed til at opfylde deres behov. Google My Business kan forbinde din virksomhed med kunder i den anden ende af disse søgninger. Med blot en lille investering af tid, kan du oprette en gratis måde at tiltrække kunder allerede nu.

Du kan starte selv med at bekræfte din virksomhed ved at følge min vejledning
Hvis du gerne vil have hjælp til at bekræfte din virksomhed på Google My Business, kontakt mig på info@snwebdesign.dk, og jeg hjælper dig med det.

0

Skriv en kommentar